archief

← Oudere posts

Track25 – cross media talks – zoekt publiek

In de cross media sector zijn heel wat boeiende verhalen van ondernemers te rapen. Die verhalen uit de regio Mechelen-Vilvoorde wil track25 verspreiden binnen en buiten het netwerk. Dat gebeurt met track25 – cross media talks, een boeiende reeks praatprogramma’s, die de komende worden opgenomen. Deze opnames gebeuren voor live publiek.

In de tv-studio van Thomas More in Mechelen worden de komende weken drie praatprogramma’s opgenomen. Bart De bruyn praat telkens met twee gasten over de cross media sector en de uitdagingen voor de toekomst. Wat is cross media? En moeten alle bedrijven in de sector dan evolueren richting cross media? Waar liggen de noden en wat zijn de uitdagingen? Zijn er ook fijne momenten bij die continue evolutie?

De eerste opname gebeurt dinsdag 24 februari 2015 om 18u30, met Chris De Paepe van het Mechelse Image4you en Johan Van Royen van Impact Communications als centrale gasten. Nadien wordt de uitzending via de website van track25 en de sociale media verder digitaal verspreid.

Ben je student, starter of ondernemer en wil je deze opname bijwonen? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar info@track25.be.

Lukt het nu niet, noteer dan onze volgende opnames op vrijdag 13 maart om 15u30 en dinsdag 28 april om 18u30.

AO-logo+met-steun+via CreativeXchange

Lees meer

Track25 – cross media café, 01/04/15 bij Medialaan

track25 - cross media café

Na een eerste editie bij Telenet in Mechelen strijkt het track25 – cross media café op woensdag 1 april 2015 neer bij Medialaan in Vilvoorde. In dit cross media café gaan we dieper in op nieuwe business modellen voor de cross media sector.
Met de digitalisering verandert de mediaconsumptie fundamenteel. Media worden steeds meer cross media, met verstrekkende gevolgen voor de business modellen van de sector. Welke modellen werken, welke niet? Hoe kan men samenwerking in de hand werken? En is de sector in Vlaanderen hier klaar voor? Het tweede cross media café gaat alvast op zoek naar antwoorden.


Waar en Wanneer? 

Woensdag 1 april 2015 bij Medialaan in Vilvoorde (Medialaan 1, 1800 Vilvoorde). Indien u met de wagen komt, vragen we om niet te parkeren bij MEDIALAAN zelf, maar op de nabijgelegen Albert I Laan (zie Google Maps) . Er wordt bewegwijzering en een pendeldienst voorzien tussen MEDIALAAN en de Albert I Laan.

Programma
16u30  Ontvangst met een hapje en drankje
17u00  Verwelkoming door Medialaan (Ben Appel)
17u30 Panelgesprek en aansluitend Q&A met o.m. Olivier Braet (SMIT-VUB-iMinds), Henk Scheenstra (Sanoma Media Belgium) en Jan Theys (TV Skyline – deMENSEN).

18u30  Netwerkcafé

Inschrijven is verplicht en doe je via eventbrite vóór 27 maart 2015.

Lees meer

Track25 – cross media talks – aflevering 1

Mechelen en Vilvoorde kennen een sterke aanwezigheid van cross media ondernemingen. Track25 wil de boeiende verhalen van deze ondernemers uit de regio verspreiden binnen en buiten het netwerk. Dat gebeurt met de ‘track25 – cross media talks’, een reeks korte praatprogramma’s waarin twee gasten hun ervaringen delen over ondernemen in een sector met grote uitdagingen.

In deze eerste ‘track25 – cross media talks’ praat Bart De bruyn met Chris De Paepe van Image4you en Johan Van Royen van Impact Communications.

De ‘track25 – cross media talks’ werden  gerealiseerd in kader van een onderwijsproject van studenten Journalistiek van Thomas More.

Track25 - cross media talks, met steun van Starters CreativeXChange en het Agentschap Ondernemen.

Lees meer

Presentatie Track25 – cross media café 01/04/15

Op woensdag 1 april 2015 vond bij MEDIALAAN in Vilvoorde het tweede ‘track25 – cross media café’ plaats. Tijdens deze tweede editie ging Olivier Braet (iMind-SMIT-VUB) dieper in op nieuwe verdienmodellen in de cross media sector . Met de digitalisering verandert de mediaconsumptie fundamenteel. Media worden steeds meer cross media, met verstrekkende gevolgen voor de business modellen van de sector. Welke modellen werken, welke niet? Hoe kan men samenwerking in de hand werken? En is de sector in Vlaanderen hier klaar voor? Het tweede cross media café ging op zoek naar antwoorden. De presentatie van Olivier Braet vindt u hieronder.

 

Lees meer

Internationaal ondernemen in de mediasector

Op maandag 11 mei 2015 organiseert MediaNet Vlaanderen in samenwerking met Flanders Investment & Trade een infosessie over internationaal ondernemen. De werking van FIT zal worden toegelicht en hun diensten in België en andere landen worden voorgesteld. Met deze infosessie willen MediaNet Vlaanderen en FIT tegemoetkomen aan de noden en behoeften van bedrijven in de mediasector die interesse hebben in internationaal ondernemen. De infosessie gaat door bij MediaGeniX (Nieuwe Gentsesteenweg 21/1, 1702 te Groot-Bijgaarden) van 15u30 tot 19u00. Meer info over programma en inschrijvingen op de website van MediaNet Vlaanderen.

Lees meer

← Oudere posts