I-Creative stageprogramma voor pas afgestudeerde creatievelingen

Geplaatst door    |   27 augustus 2014   |   Geen reacties

Het I-Creative project biedt ook in 2014-2015 creatievelingen die in de laatste drie jaar zijn afgestudeerd de mogelijkheid om een waardevolle buitenlandse werkervaring op te doen. Jij kan in de periode van december 2014 tot mei 2015 een buitenlandse stage van maximum vijf maanden volgen bij een bedrijf/organisatie uit een creatieve sector in Europa.

Dankzij de steun van het Leonardo da Vinci-Programma van de Europese Commissie krijg je een verblijfsvergoeding, afhankelijk van de regio waar je naar toe gaat en varieert tussen de €210 en de €245 per week.

Ben jij in 2012, 2013 of 2014 afgestudeerd als master of professionele bachelor in de opleidingen architectuur, audiovisuele kunsten, beeldende kunst, communicatie/pr, design, gedrukte media, gaming, mode, muziek, cultureel erfgoed, nieuwe media of podiumkunsten? Dan is I-Creative voor jou.  Op 5 september organiseert Flanders DC een infosessie rond het I-Creative stageprogramma. Iedereen is welkom, maar hier inschrijven is verplicht.  Meer info op de website van Flanders DC.

i-creative2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *