Inspiratiesessie crowdfunding in Mechelen (8/9) en Vilvoorde (22/9)

Geplaatst door    |   17 augustus 2015   |   Geen reacties

Crowdfunding is een innovatieve vorm van (online) financiering, waarbij je geld ophaalt bij een grote massa van kleine financierders. Wil je zelf een crowdfundingcampagne starten? Schrijf je dan in voor één van de gratis workshops in Mechelen (8 september, Voka KvK Mechelen – 14u) of Vilvoorde (22 september, De Kruitfabriek – 14u).

Crowdfunding lijkt misschien gemakkelijk, maar vereist een grondige voorbereiding. Marketing, financiering, communicatie, … zowat alles komt aan bod bij een crowdfundingcampagne. Omdat een goede band met jouw supporters essentieel is, moet je ook jouw doelgroep en marktpotentieel goed kennen.

Wil je zelf een crowdfundingcampagne starten? Benieuwd wat de ontwikkelingen zijn in België en welke vormen van crowdfunding er zijn? Wil je weten hoe je hier aan begint?

September is crowdfunding-maand. Daarom lanceert Voka #crowdfundingwerkt. In samenwerking met crowdfunding consultancybedrijf Douw & Koren en KPMG ontwikkelden de Voka – Kamers van Koophandel ook een kick-off workshop waarin je alle nodige informatie krijgt om zelf aan de slag te gaan. We brengen crowdfunding volledig in kaart: het concept, de kansen en ook de valkuilen. Enkele getuigenissen zorgen voor extra inspiratie.

Meer informatie over #crowdfundingwerkt, het programma en mogelijkheid tot inschrijven vindt u via www.crowdfundingwerkt.be 

 Crowdfunding werkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *