Premies voor opleidingen

Geplaatst door    |   7 augustus 2014   |   Geen reacties

Iedereen die werkzaam is in de audiovisuele sector heeft recht op opleidingspremies. covero iphone Van een medewerker voor radio of televisie tot een zelfstandig ontwikkelaar van web applicaties of games. cover iphone 7 custodia outlet Voor elke opleiding gevolgd tussen 01/07/2014 tot en met 30/09/2014, kan een aanvraagformulier ingediend worden tot uiterlijk 31/10/2014.

Premie aanvragen? De sector is zich bewust van het belang om te investeren in opleiding en vorming. custodia samsung outlet Wil je zelf een premie aanvragen voor een opleiding dan zijn er volgende mogelijkheden: Mediacademie-opleidingen Opleidingen waarbij de opleider GEEN werknemer is Opleidingen waarbij de opleider WEL een werknemer is Voor wie? Voor iedereen die werkzaam is in de audiovisuele sector. iphone custodia Van een medewerker voor radio of televisie tot een zelfstandig ontwikkelaar van web applicaties of games. custodia samsung a8 2018 Welke opleiding? Elke opleiding met een formeel karakter en gericht op een specifieke functie binnen de audiovisuele sector. custodia de telephone samsung Hieronder verstaat men opleidingen, cursussen of workshops:

  • ontwikkeld door gekwalificeerde personen
  • met een hoge graad van organisatie
  • die duidelijk gescheiden zijn van de werkplek

Elke opleiding gevolgd buiten de werkuren en niet gefinancierd door een werkgever, maar gericht op een specifieke functie binnen de audiovisuele sector. samsung custodia Hoeveel? De premietussenkomst bedraagt 40% van de opleidingskost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *