Track25 – cross media café, 01/04/15 bij Medialaan

Geplaatst door    |   12 maart 2015   |   Geen reacties

track25 - cross media café

Na een eerste editie bij Telenet in Mechelen strijkt het track25 – cross media café op woensdag 1 april 2015 neer bij Medialaan in Vilvoorde. In dit cross media café gaan we dieper in op nieuwe business modellen voor de cross media sector.
Met de digitalisering verandert de mediaconsumptie fundamenteel. Media worden steeds meer cross media, met verstrekkende gevolgen voor de business modellen van de sector. Welke modellen werken, welke niet? Hoe kan men samenwerking in de hand werken? En is de sector in Vlaanderen hier klaar voor? Het tweede cross media café gaat alvast op zoek naar antwoorden.


Waar en Wanneer? 

Woensdag 1 april 2015 bij Medialaan in Vilvoorde (Medialaan 1, 1800 Vilvoorde). Indien u met de wagen komt, vragen we om niet te parkeren bij MEDIALAAN zelf, maar op de nabijgelegen Albert I Laan (zie Google Maps) . Er wordt bewegwijzering en een pendeldienst voorzien tussen MEDIALAAN en de Albert I Laan.

Programma
16u30  Ontvangst met een hapje en drankje
17u00  Verwelkoming door Medialaan (Ben Appel)
17u30 Panelgesprek en aansluitend Q&A met o.m. Olivier Braet (SMIT-VUB-iMinds), Henk Scheenstra (Sanoma Media Belgium) en Jan Theys (TV Skyline – deMENSEN).

18u30  Netwerkcafé

Inschrijven is verplicht en doe je via eventbrite vóór 27 maart 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *