track25 – cross media café, 15/03/2016 bij Thomas More

Geplaatst door    |   26 februari 2016   |   Geen reacties

track25 - cross media caféHet derde track25 – cross media café strijkt op dinsdag 15 maart 2016 neer bij het Mediacafé van Thomas More in Mechelen. In dit cross media café gaan we dieper in op de evoluties in de cross media sector. De avond is opgebouwd rond de resultaten van een onderzoek dat de voorbije maanden de cross media sector Mechelen – Vilvoorde in kaart bracht op basis van de vier pijlers BUSINESS, EDUCATION, GOVERNMENT en INNOVATION en aangevuld met getuigenissen, best practices en boeiende panelgesprekken.

Deze avond wordt opnieuw een fijne kruisbestuiving en is bedoeld voor studenten, docenten, overheden en alle geïnteresseerden uit de cross media bedrijven regio Mechelen-Vilvoorde.

 

Waar en Wanneer?

Dinsdag 15 maart 2016 in het Mediacafé van Thomas More, campus De Ham, Raghenoplein 21, 2800 Mechelen

 

Programma

18u30 Ontvangst met een hapje en drankje

19u00 Lancering track25 challenge en panelgesprekken met o.a. Johan Tuyaerts (docent MEB, Winterstörm), Mieke Van Cauwenberghe (Oh!), Kristof Nizet (Zembro), Joni Van Swalm (student MEB, ondernemer Beletage Content), Pieter Daelman (Bedenk), Chris Verhoeven (Medialaan), Anne Van Assche (FIRMA), Steven De Hertogh (Memori – o.v.), e.a.

20u30 Netwerkcafé

 

Inschrijven is verplicht en doe je via eventbrite vóór 12 maart 2016. De plaatsen zijn beperkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *