Track25 – cross media talks – zoekt publiek

Geplaatst door    |   20 februari 2015   |   Geen reacties

In de cross media sector zijn heel wat boeiende verhalen van ondernemers te rapen. Die verhalen uit de regio Mechelen-Vilvoorde wil track25 verspreiden binnen en buiten het netwerk. Dat gebeurt met track25 – cross media talks, een boeiende reeks praatprogramma’s, die de komende worden opgenomen. Deze opnames gebeuren voor live publiek.

In de tv-studio van Thomas More in Mechelen worden de komende weken drie praatprogramma’s opgenomen. Bart De bruyn praat telkens met twee gasten over de cross media sector en de uitdagingen voor de toekomst. Wat is cross media? En moeten alle bedrijven in de sector dan evolueren richting cross media? Waar liggen de noden en wat zijn de uitdagingen? Zijn er ook fijne momenten bij die continue evolutie?

De eerste opname gebeurt dinsdag 24 februari 2015 om 18u30, met Chris De Paepe van het Mechelse Image4you en Johan Van Royen van Impact Communications als centrale gasten. Nadien wordt de uitzending via de website van track25 en de sociale media verder digitaal verspreid.

Ben je student, starter of ondernemer en wil je deze opname bijwonen? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar info@track25.be.

Lukt het nu niet, noteer dan onze volgende opnames op vrijdag 13 maart om 15u30 en dinsdag 28 april om 18u30.

AO-logo+met-steun+via CreativeXchange

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *