Videohouse Needs Talent!

Geplaatst door    |   6 mei 2015   |   Geen reacties

­Videohouse is op zoek naar talent en organiseert jobdagen op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei! Overtuig hen van je talent, maak kans op een bootcamp en scoor een job!

Concrete aanleiding voor deze jobdagen is het nieuwe sportseizoen, dat in augustus de aftrap geeft. Videohouse zoekt hiervoor sport minded professionals voor verschillende technische functies, die hun talenten voornamelijk tijdens de weekends willen inzetten. Bovendien wil  Videohouse met deze ’talent scouting’ zowel jonge als ervaren enthousiastelingen in de audiovisuele arbeidsmarkt leren kennen én hen een gratis praktijkgerichte initiatie geven.

Tijdens de jobdagen krijgt iedereen de kans om zijn/haar motivatie over te brengen aan een jury die is samengesteld uit een team van experten uit de verschillende afdelingen. De tijd is heel beperkt, dus bereid je goed voor!

Na de 2 jobdagen beslist de jury wie een bootcamp ticket ontvangt voor een 2-daagse initiatie. Wie hen daar kan verrassen, is in de running voor een job bij Videohouse.

 

Wanneer?

Vrijdag 8 mei : 16:00 u – 19:00 u
Zaterdag 9 mei : 9:00 u – 12:00 u

Aanmelden en inschrijven ter plaatse.

Waar?

Videohouse, Luchthavenlaan 31, STUDIO 6, 1800 Vilvoorde

Contact?

vhnt@videohouse.be

 

­

VHNT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *